& Friends

Echte specialisten in hun vakgebied, een team van bijzondere vrienden, hier te boeken 

Een vertrouwd adres als het gewoon goed moet zijn.

Doordat Rob vele jaren ervaring heeft in de diverse disciplines van het presentatie- (en DJ!) vak, heeft Rob in de markt een zeer goed en betrouwbaar imago weten op te bouwen. Of het nu voor presenteren als warming-upper bij tv opnames is, een (groot)event presenteren, het Stadion toespreken/enthousiasmeren of een dag als dagvoorzitter in goede banen leiden, Rob draait er zijn hand niet voor om.

Het ‘probleem’ werd dan ook dat de vraag naar Rob, zijn mogelijkheden ruim oversteeg (hij is ook maar een mens). De vraag werd dan ook steeds vaker ‘weet jij dan iemand anders?' Om zijn opdrachtgevers toch te kunnen helpen heeft Rob door de jaren heen een select groepje ‘specialisten’ om zich heen weten te verzamelen. Een ondersteunend boekingskantoor dus.

Rob is niet bang om nee te verkopen daarom zult u ook alleen maar echte professionals tegen komen. Wij werken tenslotte voor zeer veel A-merken. U betaalt niet meer omdat wij onderling afspraken hebben gemaakt waar u van profiteert. Een vertrouwd adres als het gewoon goed moet zijn.

Van een presentator, dagvoorzitter, warming-upper, DJ tot een event regisseur, wij hebben het in huis. 

AUDIOVISUELE MIDDELEN
Het gebruik van audiovisuele techniek is de laatste jaren erg toegenomen, een goed advies is belangrijk voor de juiste keuze omtrent inzet van audiovisuele middelen.

Vandaar hebben wij eigen audiovisuele middelen in ons bezit, kijk op www.robvanrossum.com voor meer info.
Of u nu zoekt naar een draadloze microfoon, grote 4K tv-schermen of de complete audiovisuele ondersteuning, u kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies en de inhuur/aanschaf van audiovisuele middelen.

Vraag gerust naar onze ‘andere’ mogelijkheden, mijn ‘friends’ staan er klaar voor.

friend01

Arvin, Rob en Jaap

friend02

Ben

friend03

Andre

friend04

Johan

friend05

Chris

friend06

eventregisseur Sander

friend07

DJ Bert

barrybrand

DJ Barry Brand

friend07

Jaap