een passionele presentator die bovendien nog erg veelzijdig is

Rob is geboren in Amsterdam. Met een afgeronde opleiding tot vliegtuigmonteur elektronica op zak werkte hij een aantal jaren bij de enige vliegtuigbouwer in Nederland Fokker. Zijn andere passie is altijd muziek geweest. Rond zijn 15e als ‘DJ’ begonnen op schoolfeestjes, voetbal en hockeyfeestjes was de volgende stap voor Rob het presenteren van vele locale playbackshows.

Op zijn 21e gaf hij zijn betaalde baan in Nederland op om in Spanje aan de slag te gaan als fulltime DJ-entertainer. Het draaien van muziek en het presenteren van vele 'vakantie' spelletjes was het gevolg.
Dit was zo goed bevallen dat na terug keer in Nederland hij er zijn vak wel van moest maken. (hij zou voor de komende 8 jaar nog iedere zomer touren door Spanje voor oa. Coca Cola)
Jaren van DJ services voor vele drive-in shows was het gevolg: Veronica drive-in show, Tros Pop formule, Philips Hit The Roadshow, Coca Cola video Roadshow en vele anderen.
Zijn presentatie talent werd aangewakkerd bij een groot Party centrum, alwaar hij veel grote (bedrijfs)feesten mocht presenteren.

Presenteren

Zijn presentatie doorbraak kwam bij MTV, hij was het eerste gezicht voor Nederland (en België) in een tijd dat MTV nog niet met Nederlandse VJ's werkte.
Een aantal jaren was hij dan ook in Nederland en België het 'podium' gezicht voor MTV.
Daarna ging het snel, en wisten vele grote (internationale) bedrijven (Amsterdam Admirals, Nationale Postcode Loterij, Philips, Ericsson) en instellingen hem te vinden.

Warming-up

Door zijn presentatie werk in het land voor de Nationale Postcode Loterij kwam de logische vraag dit ook in de studio tijdens tv-opnames voor hen te gaan doen.
Een nieuwe 'warming-upper' was geboren.
Sindsdien zijn vele tv-shows de revue gepasseerd, een greep hieruit is: Recordshow, Miljoenenjacht, De slimste mens, Jong
Kies de kluis, Eén tegen 100, Kids Top 20, X-Factor, TMF awards Deal or No Deal, Ziggo F1, Holland's next Topmodel,
So You Think You Can Dance, Eretribune en de Champions League